Az edződ

Szalma Zoltán okleveles boxedző, volt magyar bajnok ökölvívó, nemzetközi bíró, szakkommentátor, a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség (AIBA) bíró instruktora. 

boxing trainer

Bemutatkozás

“Az boksszal 1977-ben 10 évesen ismerkedtem meg édesapámnak köszönhetően. Sokat sírtam és ezt a megoldást találta, hogy leszokjak róla. Első országos bajnoki aranyérmemet 14 évesen szereztem.

Aktív élsportolóként több mint kétszáz versenymérkőzésem volt. Részt vettem számos világversenyen, összesen ötször nyertem magyar bajnoki címet különböző súly-, és korcsoportban. Tagja voltam a Magyar Ifjúsági Válogatottnak nagyváltósúlyban.

A versenyzői pályafutásomat követően edzőként és bíróként kezdtem el tevékenykedni. Okleveles szakedzői diplomámat a Testnevelési Egyetem mesterképzésén szereztem.

Ökölvívó bíróként 2001 és 2014 között a hazai és nemzetközi bokszéletben vezettem mind országos, mind világ-, és európai bajnoki döntő mérkőzéseket.

2006-ban barátaimmal megalapítottuk a COSMOS STARS ÖKÖLVÍVÓ és SZABADIDŐ SPORTEGYESÜLETET. Tanítványaink nyertek már Budapest- és Országos Bajnokságot is.

2016 óta a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség (AIBA) bíró oktatójaként is dolgozom, illetve a nagy nemzetközi versenyeken a bírókat ellenőrző testületnek vagyok a tagja.

Hívj, vagy írj nyugodtan!”

Szalma Zoli, a boxedző

Több, mint 40 év tapasztalat az ökölvívás területén

Boxolni szeretnék

Felkeresem az edző elérhetőségeit

Personal box trainings

About boxing and contact please click the button below

A boxról

Ha szeretnél többet megtudni a boxról és az edzésekről

COSMOS SE

Ha szeretnéd megnézni a COSMOS Sport Egyesület honlapját