Testhezálló személyi box edzések, rugalmas időbeosztással és helyszínválasztással

Személyi boxedzések

“A férfinak nincs joga a fizikai edzés terén amatőrnek lennie. Szégyen számára anélkül megöregedni, hogy látta volna azt a szépséget és erőt, amire a teste képes.” Szókratész

Húzd fel a kesztyűt és tanuld meg az alapokat!

A személyi edzéseken az edződ csak rád figyel, így a box alapjait, az ütéseket és védéseket a pontosan és precízen tanulhatod meg. Mindezt rugalmas időbeosztás és helyszínválasztás mellett!

Read More

Testalkatodnak és fizikai állapotodnak megfelelő edzések!

A fejlődés üteme gyorsabb mintha csoportos edzéseken vennél részt, mivel a testalkatodnak megfelelő technikai, taktikai és az általános fizikai állapotodnak megfelelő erőnléti, állóképességi edzést fogtok csinálni.

Read More

Önbizalom és motiváció!

Az edző közösen végzett gyakorlatok mellett motivál, hasznos tanácsokkal lát el és nem utolsó sorban átlendít az időről-időre felmerülő nehézségeken, holtpontokon. A box továbbá jó általános közérzetet és önbizalmat ad.

Read More

TECHNIKA

 Nunc et augue pulvinar, luctus mi non, sagittis odio. Phasellus congue sem nulla.non sodales orci malesu da vel. Aliquam mi eros. 

TAKTIKA

Phasellus congue sem nulla.non sodales orci malesuada vel. Aliquam posuere mi eros.at condimentum elit feugiat vel. 

ERŐNLÉT

 Nunc et augue pulvinar, luctus mi non, sagittis odio. non sodales orci malesu da vel. Aliquam posuere mi eros. at centum elit feugiat vel.

© 2020 Boxtrainer.hu

Up ↑